Meer dan 40 jaar begeleiding op maat

Autorijschool Dijle & Nete te Duffel heeft bergen ervaring.
Van theorie tot praktijk rijlessen, onze instructeurs helpen je graag
veilig op weg naar het gewenste rijbewijs.

Focus op rijbewijs B

Na 40 jaar is het tijd om het wat rustiger aan te doen, dit wil zeggen dat wij de activiteiten voor het behalen van de rijbewijzen C – CE en BE stopzetten.
De focus gaat naar de opleiding voor het behalen van het rijbewijs B.

 

Persoonlijke & professionele aanpak

Welke begeleiding je ook wenst, bij Dijle & Nete geven we gerichte informatie en zoeken we samen naar de beste oplossing. We loodsen je snel en efficiënt naar je rijexamen en rijbewijs B. Reken daarbij op onze deskundigheid gedurende de rijlessen.

 


Gediplomeerde instructeurs

Bij ons ga je de baan op met gemotiveerde en goed opgeleide rijinstructeurs. Met de glimlach geven ze je de volle aandacht tijdens je rijles in regio Duffel. Samen werken we aan een succesvol parcours met de focus op een economische en milieubewuste rijstijl. Wij zijn ISO-gecertificeerd en erkend door FOD Mobiliteit en Vervoer.

Modern wagenpark

Ons wagenpark is up-to-date en voldoet aan alle wettelijke vereisten. We volgen wijzigingen in de wetgeving op de voet en vernieuwen geregeld ons voertuigenpark. Ook voor rijbewijs B met automaat kun je bij ons terecht! Ervaar zelf hoe prettig een samenwerking met ons kan zijn en neem vandaag nog contact met ons op.

 

Foto’s van vroeger

 

 

Nog vragen over onze rijlessen & aanpak ?

Contacteer ons, we helpen je graag verder !

Dijle & Nete is trots om dit jaar
bestuurders

veilig te hebben opgeleid.

Dijle en Nete geeft rijlessen in de regio’s Duffel, Sint-Katelijne-Waver, Mechelen, Lint, Kontich, Koningshooikt, Rumst en Lier.Beste Klant,

Voor alle relevante informatie ivm het CORANAVIRUS kijk je best op volgend link:

 

Overheidsinformatie ivm rijlessen

Na het beëindigen van de noodmaatregelen zullen wij alles in het werk stellen om de gevolgen ervan tot een minimum te beperken.
Voor alle vragen of opmerkingen kan je ons altijd bereiken via mail: info@dijle-en-nete.be
Aan iedereen, blijf gezond en zorg voor elkaar.